Vi i US har kommit på en ganska rolig idé som vi tänkte kolla om ni läsare är intresserade av, nämligen att starta en avramlarliga. Det kommer va som en liten tävling för att se vem som ramlat ev flest gånger under året. Det kommer gå till så att om ni har ramlat av under en lektion på BäRF så mejlar ni till US mail ([email protected]) där ni berättar på vilken lektion det var ni ramlade av och på vilken häst. Berätta gärna även lite om vad som hände när du ramlade av. Kom ihåg att det bara räknas om det hände under en lektion! Sen kommer vi i US att räkna ihop i slutet av året vem som har ramlat av flest gånger och på så sätt utse en vinnare.
 
Kom ihåg att för att bli en bra ryttare så ska man ramla av minst 100 gånger så det är absolut inget dåligt att man ramlar av. Ibland är det ju tillochmed lite spännande att ramla av, om man inte gör sig illa. Själv har jag ramlat av så många gånger under mina 11 år på ridskolan att jag helt har tappat räkningen.
 
Det är helt frivilligt om man vill vara med i avramlarligan eller inte, ni måste alltså inte skicka in era avramlingar om ni inte vill. Vi ser bara det här som en rolig grej för alla som vill vara med. Och självklart kommer vi att fixa ett litet pris till vinnaren! Så håll inte för hårt i sadeln nu!
 
//USS genom Sussi